Hautaustoimisto

Surunkin keskellä on ryhdyttävä käytännön toimiin läheisen hautaamiseksi. Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt ammattitaidolla sekä vainajaa ja omaisia kunnioittaen.

Toimistoissamme on nähtävillä laaja valikoima jalopuisia ja kangasverhoiltuja arkkuja. . Uurnavalikoimaamme kuuluu jalopuisten ja verhoiltujen uurnien lisäksi maatuvia keramiikka ja -metalliuurnia.

Kaikki valikoimamme arkut ovat kotimaista laatutyötä SHT-Tukku Oy:n tehtaalta Punkalaitumelta. Ne ovat ekologisia ja soveltuvat sekä arkkuhautauksiin, että tuhkauksiin. Tutustu SHT-Tukun arkkuvalikoimaan tästä linkistä https://www.sht-tukku.fi/

Otamme halutessanne yhteyttä seurakuntaan ja varaamme mahdollisten sielunkellojen soiton ajankohdan, kappelin tai kirkon siunaustilaisuutta varten ja sovimme siunausajasta. Voimme myös varata paikan muistotilaisuudelle sekä hautapaikan ja sopia muista hautaamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Suunnittelemme kanssanne kuolinilmoituksen ja huolehdimme sen julkaisemisesta haluamassanne lehdessä. Hoidamme eri uskontokuntien sekä uskonnottomien hautauksia.

Me huolehdimme läheisenne arkkuun huollosta, pukemisesta ja siirrosta kappeliin arvokkaasti ja perinteitä kunnioittaen ajanmukaisella kalustolla. Hoidamme myös tarvittaessa saattueajot siunauspaikalta hautauspaikalle.

Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenliikkeenä annamme teille materiaalia, joka toimii apuna läheisenne hautausjärjestelyissä.
Kaikilla yrityksessämme työskentelevillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus meille uskotuista asioista. Kunnioitamme jokaisen asiakkaamme vakaumusta ja toimimme aina toiveidenne mukaisesti ja perinteitä kunnioittaen. Voit tutustua hautajaisjärjestelyihin ja -käytäntöihin tämän linkin takaa https://hyvathautajaiset.fi/

Hoidamme toimeksiantoja Joroisten lisäksi myös lähikunnissa (Varkaus, Kangaslampi, Jäppilä, Pieksämäki, Virtasalmi, Rantasalmi ja Juva).