Yritys

Yrityksemme perusti Artturi ja Elvi Lahti vuonna 1932. Artturi oli puuseppä, joka valmisti arkut verstaassaan ja puolisonsa Elvi möi niitä puusepänliikkeen yhteydessä olevassa liiketilassa. Liikkeen nimi oli tuolloin Kukka-, seppele ja ruumisarkkuliike.

Vuonna 1972 Artturin ja Elvin nuorimman pojan Kyöstin vaimo, Raila tuli liikkeeseen työhön ja sukupolvenvaihdos tehtiin vuonna 1975. Tällöin liikkeen nimeksi muutettiin Joroisten Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Raila ja Kyösti Lahti Ky. Vuonna 1993 yritys rekisteröitiin osakeyhtiöksi ja nimeksi tuli Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Lahti Oy.

Marraskuussa 2011 tehtiin jälleen sukupolvenvaihdos ja yrityksen vetovastuu siirtyi Railan ja Kyöstin keskimmäiselle lapselle, Anni Lahti-Hyväriselle ja hänen puolisolleen Mikko Hyväriselle. Raila ja Kyösti olivat edelleen mukana yrityksen työntekijöinä. Yritys on toiminut eri puolilla Joroista jo yli 80 vuoden ajan ja olikin Joroisten vanhin saman suvun omistuksessa ollut yritys.

Marraskuussa 2019 Anni Lahti-Hyvärinen myi yrityksen liiketoiminnan Suvi Riekkiselle ja Veijo Santalalle, jotka jatkavat yrityksen toimintaa. Suvi Riekkinen on koulutukseltaan floristi ja Veijo Santala on tehnyt pitkään töitä asiakaspalvelun parissa vakuutusyhtiössä. Yritys jatkoi toimintaa samalla tutulla liikepaikalla ja aluksi samalla nimellä. Palveluvalikoimamme säilyy ennallaan ja uusiakin palveluita suunnitellaan. Palvelemme edelleen asiakkaita niin ilossa kuin surussa.

Heinäkuussa 2020 yrityksemme nimi muuttui Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Nuppu & Silmu Oy:ksi. Tämä nimi muotoutui heti alusta yhteisen yrityksemme nimeksi, kun lähdimme suunnittelemaan yrityskauppaa. Kevään tulo, kukan nuput ja lehden silmut kiehtovat, joka vuosi ja innostavat elämässä eteenpäin. Suvi =”nuppu” ja Veijo =”silmu”.